Gazi Üniversitesi öğrenci, akademik ve idari personelin itibarını ve onurunu zedelemekte, verimliliğini azaltmakta ve sağlıklarını kaybetmelerine neden olarak kişilerin hayatını olumsuz etkilemekte olan psikolojik taciz olarak bilinen Mobbing’e maruz kaldığını düşünen akademik ve idarî personel ve Gazi Üniversitesi öğrencileri, Gazi Üniversitesi Mobbing Birimi Başvuru Formunu doldurarak gazimobbing@gazi.edu.tr adresine gönderebilirler. 14.11.2012 tarihinden önce sözlü ve/veya yazılı başvuran kişilerin de bu formu doldurmaları ve e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Gazi Üniversitesi mobbing başvuruları Gazi Üniversitesinde mobbingin (psikolojik taciz) önlenmesine dair usul ve esaslar doğrultusunda değerlendirilecek olup değerlendirme süreci ve sonucu hakkında ilgili kişilere bilgi verilecektir. Şikâyet sahibinin adı belirtildiği takdirde gizli tutulur.

Gazi Üniversitesi Mobbing Birimi Başvuru Formunu İndirmek İçin tıklayınız